Voor kopers en verkopers

Vindress streeft naar een maximale tevredenheidsgarantie voor zowel kopers als verkopers.

Op veel marktplaatsen zijn helaas fraudeurs actief. De verkoper stuurt een product, maar ontvangt geen geld. Een koper heeft betaald maar ontvangt geen product.

Vindress Deal Date

Veel marktplaatsen ontwikkelen functies om klanten en verkopers te beschermen maar helaas geeft dit niet het gewenste resultaat. Ze geven alleen ontvangstgarantie. Maar je kunt als klant ook een beschadigd of totaal ander product ontvangen. Of een lege doos…

Bij Vindress willen we geen teleurstelling voor de koper of verkoper. Daarom organiseren we Deal Dagen bij aangesloten fysieke winkels waar je vrijblijvend de trouwjurk of ander item kunt passen. Je kunt het product proberen, bekijken, ruiken en met elkaar face-to-face communiceren.

Maak een gratis afspraak

Ben je tevreden met het product dan stuurt de verkoper je een betaalverzoek. Deze dien je in de winkel te voldoen via contant of via internetbankieren met de telefoon aan de verkoper. Kijk je liever verder dan kun je zonder kosten of regeltjes naar huis gaan of nog even rondkijken in de winkel voor een leuke deal.

Heb je serieuze interesse naar een artikel op Vindress. Maak hieronder een afspraak met de verkoper en kom naar een locatie bij jou in de buurt!

Na het verzenden van het formulier stuurt de verkoper je een e-mail terug met alle details en de bevestiging van de Deal Date.