Verdien tot 90% van de winkelprijs van je jurk

Gebruik onze Trouwjurk Waarde Calculator om erachter te komen wat jouw jurk waard zou kunnen zijn.

  • Voer een nummer in van 0 tot 1000000.
  • Hidden

Verkopen on Vindress

Wil je je trouwjurk verkopen aan een aanstaande bruid? Met Vindress kun je je trouwjurk delen op een platform waar toekomstige bruiden dagelijks op zoek gaan naar een mooie trouwjurk die binnen hun budget past. Naast gedragen trouwjurken van bruiden, vind je op Vindress ook outlet trouwjurken van bruidswinkels. Deze trouwjurken zijn nieuw en voor een scherpe prijs!

> Lees meer over hoe te verkopen op Vindress

Verkoop een vintage trouwjurk

Vindress staat voor VINtage DRESS. We zijn ons platform oorspronkelijk begonnen in de vintage categorie. Naast de vintage stijl betekent vintage ook tweedehands of gedragen. Het mooie van trouwjurken is dat tweedehands meestal nieuw betekent. De trouwjurk wordt maar 1 dag of zelfs helemaal niet gedragen en is dus zo goed als nieuw!

Vindress bevat vintage trouwjurken van bekende merken zoals Brinkman, Justin Alexander, Ladybird, Pronovias en meer! In ons platform kunt u vintage trouwjurken filteren op tal van kenmerken, waaronder kleur, materiaal, prijs, silhouet, maat, ontwerper, halslijn, enz.

> Lees meer over het verkopen van een vintage trouwjurk

Verkoop outlet winkel trouwjurken

Je kunt dus ook met je bruidswinkel op ons platform terecht. Op Vindress accepteren we productfeeds waarin je al je outlet-trouwjurken of oudere collecties kunt opnemen. Na goedkeuring plaatsen we het op ons platform.

> Lees meer over Outlet winkel trouwjurken verkopen

Verkoop mijn eigen trouwjurk

Wil je je gedragen of ongedragen trouwjurk zelf verkopen? Dan kan dat eenvoudig via Vindress! Met ons platform kunt u als verkoper eenvoudig een vermelding maken en onder de aandacht komen van potentiële kopers.

Ons platform is beschikbaar voor bruidswinkels die hun outlet trouwjurken willen verkopen, maar ook voor bruiden die hun trouwjurk een tweede leven willen geven. Maak een toekomstige bruid blij met je mooie trouwjurk!

Maak een gratis account aan en begin zelf met het verkopen van je jurk en bruidsaccessoires!