Vindress is een marktplaats voor vintage trouwjurken. Ben je op zoek naar een marktplaats om je nieuwe of gebruikte vintage trouwjurk te verkopen? Dan bent u bij Vindress aan het juiste adres. Met ons marktplaats platform kom je in contact met toekomstige bruiden die op zoek zijn naar een mooie trouwjurk voor een scherpe prijs.

Met onze marktplaats bieden wij een plek om veilig een trouwjurk te verkopen en te kopen.

Een trouwjurk online verkopen is eenvoudig met Vindress! Geld verdienen, ruimte maken en de natuur redden.

Vindress, de marktplaats voor vintage trouwjurken

Je kunt je trouwjurk online verkopen, of in een plaatselijke boetiek. Je kunt het ook verkopen in een tweedehandswinkel of op een marktplaats voor vintage trouwjurken zoals Vindress. Je zou ook kunnen proberen je trouwjurk online te verkopen aan iemand die binnenkort gaat trouwen en een jurk nodig heeft voor zijn eigen trouwdag.

Trouwjurken zijn duur en kunnen moeilijk te vinden zijn, maar dat is niet altijd het geval. Er zijn veel mogelijkheden om je tweedehands trouwjurk te verkopen nadat je hem gedragen hebt.

Vooral als je je trouwjurk niet gedragen hebt, zijn er veel bruiden die je jurk willen kopen. Een trouwjurk is ook maar een paar uur gedragen en de meeste zien er nog als nieuw uit. Je kunt dus vaak nog een goede prijs krijgen voor je trouwjurk online!

> Begin vandaag nog met verkopen!

Bruidsjurk tweedehands verkopen
Bruidsjurk tweedehands verkopen

Een bruidsjurk online verkopen bij mij in de buurt

Ik ben op zoek naar een tweedehands jurk om online te verkopen na mijn bruiloft.

Ik wil online een jurk vinden die niet alleen mooi is en me een goed gevoel geeft, maar ook een die ik na de bruiloft kan verkopen.

Ik wil een tweedehands of tweedehands trouwjurk in Amsterdam. Ik wil ook een jurk vinden die bij mij in de buurt is, zodat ik hem persoonlijk kan zien voordat ik hem koop.

Vindress maakt het mogelijk om een trouwjurk online te verkopen aan iemand in de buurt. Zodat u gemakkelijk een face-to-face verkoop kunt sluiten. De trouwjurk kan ter plekke gepast worden. Dit zorgt voor een tevreden koper en verkoper.

> Begin vandaag nog met verkopen!

Een tweedehands trouwjurk online verkopen op een marktplaats

Je kunt een tweedehands trouwjurk na je huwelijk verkopen en er een goede prijs voor krijgen.

Er zijn verschillende redenen waarom u uw trouwjurk zou willen verkopen. Misschien vindt u de jurk niet meer mooi en wilt u hem niet langer in uw kast houden. Of misschien wil je een nieuwe jurk voor een andere gelegenheid.

U kunt uw gebruikte, tweedehands, monster- of gedragen bruidsjurk online verkopen op websites als de Vindress Marktplaats of via een trouwjurkenboetiek bij u in de buurt.

Als je een tweedehands, tweedehands, monster of gedragen jurk hebt die nog in goede staat is en professioneel is gereinigd, kun je die ook proberen te verkopen in een outletwinkel bij jou in de buurt.

Bruidsjurk tweedehands verkopen
Bruidsjurk tweedehands verkopen

Redenen om te verkopen op een marktplaats voor vintage trouwjurken

Er zijn veel redenen waarom iemand zijn tweedehands trouwjurk zou willen verkopen. Het kan zijn omdat ze zijn afgevallen, ze willen het niet meer dragen, of ze houden gewoon niet meer van de stijl. Wat de reden ook is, er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u uw trouwjurk verkoopt.

Je kunt een trouwjurk online verkopen op sites als Vindress voor ongeveer €150-€20000, afhankelijk van de kwaliteit van de jurk en hoeveel je hem gedragen hebt. Als u op zoek bent naar een meer lokale optie, kopen sommige bruidswinkels ook jurken van klanten.

> Begin vandaag nog met verkopen!

Tweedehands bruiloft online marktplaatsen zijn booming!

De tweedehands online markt voor trouwjurken is een bloeiende industrie. Er zijn vele redenen waarom iemand zijn jurk zou willen verkopen, bijvoorbeeld omdat hij getrouwd is en van gedachten is veranderd of omdat hij geen budget heeft om een nieuwe te kopen. En nu het trouwseizoen nadert, zijn meer mensen op zoek naar deze dienst.

Anderzijds zijn er vele redenen waarom iemand een tweedehands jurk zou moeten verkopen. Bijvoorbeeld, als u getrouwd bent maar uw verloofde heeft u bedrogen en u voor het altaar achtergelaten of als u niet genoeg geld hebt om een nieuwe jurk te kopen omdat het niet in uw budget past of als u gewoon een betaalbare optie wilt waarmee u er op uw speciale dag als een vorst uitziet.

Bruidsjurk tweedehands verkopen
Bruidsjurk tweedehands verkopen

Nieuwe generatie trouwjurken marktplaats verkopers

De nieuwe generatie bruiden is pragmatischer en is niet vies van de verkoop van tweedehands of tweedehands artikelen.

Dit betekent dat de markt voor tweedehands trouwjurken bloeit. Het is nog nooit zo normaal geweest om je trouwjurk te verkopen.

Een bruid kan een jurk van een tweedehandswinkel of een online marktplaats verkopen vanaf 150 euro tot duizenden euro’s.

> Begin vandaag nog met verkopen!

Verkoop een trouwjurk online op onze marktplaats

Wij zijn een marktplaats voor tweedehands en tweedehands trouwjurken. Wij maken het u gemakkelijk om uw droomjurk te vinden voor een fractie van de prijs.

We hebben een eenvoudige zoekfunctie, waarmee u kunt filteren op ontwerper, kleur en maat. U kunt ook filteren op land en stad als u een jurk zoekt in Amsterdam of bij mij in de buurt.

Als u op zoek bent naar iets specifieks, neem dan contact op met ons team van experts die u zullen helpen de perfecte japon te vinden.

Bruidsjurk tweedehands verkopen

Verkoop je item online op onze marktplaats voor vintage trouwjurken!

De trouwjurk is een van de belangrijkste aspecten van een bruiloft. Het is het belangrijkste onderdeel van de kleding van de bruid. Het is ook een item dat vaak maar één keer gedragen wordt. De gemiddelde prijs voor een nieuwe trouwjurk in Australië kan oplopen tot 1500 euro, dus het is zinvol om te overwegen je jurk te verkopen nadat je trouwdag voorbij is.

> Begin vandaag nog met verkopen!

Verdien geld, maak ruimte, red de natuur.

> Begin vandaag met verkopen of winkel nu!

Verkoop een vintage trouwjurk

Vindress staat voor VINtage DRESS. We zijn ons platform oorspronkelijk begonnen in de vintage categorie. Naast de vintage stijl betekent vintage ook tweedehands of gedragen. Het mooie van trouwjurken is dat tweedehands meestal nieuw betekent. De trouwjurk wordt maar 1 dag of zelfs helemaal niet gedragen en is dus zo goed als nieuw!

Vindress bevat vintage trouwjurken van bekende merken zoals Brinkman, Justin Alexander, Ladybird, Pronovias en meer! In ons platform kunt u vintage trouwjurken filteren op tal van kenmerken, waaronder kleur, materiaal, prijs, silhouet, maat, ontwerper, halslijn, enz.

> Lees meer over het verkopen van een vintage trouwjurk

Verkoop outlet winkel trouwjurken

Je kunt dus ook met je bruidswinkel op ons platform terecht. Op Vindress accepteren we productfeeds waarin je al je outlet-trouwjurken of oudere collecties kunt opnemen. Na goedkeuring plaatsen we het op ons platform.

> Lees meer over Outlet winkel trouwjurken verkopen

Verkopen on Vindress

Wil je je trouwjurk verkopen aan een aanstaande bruid? Met Vindress kun je je trouwjurk delen op een platform waar toekomstige bruiden dagelijks op zoek gaan naar een mooie trouwjurk die binnen hun budget past.

Naast gedragen trouwjurken van bruiden, vind je op Vindress ook outlet trouwjurken van bruidswinkels. Deze trouwjurken zijn nieuw en voor een scherpe prijs!

> Lees meer over hoe te verkopen op Vindress

Verkoop mijn eigen trouwjurk

Wil je je gedragen of ongedragen trouwjurk zelf verkopen? Dan kan dat eenvoudig via Vindress! Met ons platform kunt u als verkoper eenvoudig een vermelding maken en onder de aandacht komen van potentiële kopers.

Ons platform is beschikbaar voor bruidswinkels die hun outlet trouwjurken willen verkopen, maar ook voor bruiden die hun trouwjurk een tweede leven willen geven. Maak een toekomstige bruid blij met je mooie trouwjurk!

Maak een gratis account aan en begin zelf met het verkopen van je jurk en bruidsaccessoires!