Verkoop je trouwjurk in Amsterdam met Vindress. Met ons platform kun je je nieuwe of tweedehands trouwjurk verkopen aan nieuwe bruiden die op zoek zijn naar een betaalbare jurk.

Marktplaats vintage trouwjurken

Ben je op zoek naar een marktplaats om je vintage trouwjurk te kopen? Dan bent u bij Vindress aan het juiste adres. Met ons marktplaatsplatform kom je in contact met trouwjurkenverkopers die op zoek zijn naar een toekomstige bruid. Met onze marktplaats bieden we een plek om veilig en zeker een trouwjurk te kopen. > Shop nu!
Trouwjurk verkopen in Amsterdam

Na de grote dag je trouwjurk in de buurt van Amsterdam verkopen?

Zo ja, dan vraag je je misschien af:

  • Moet ik mijn trouwjurk lokaal in Amsterdam verkopen?
  • Zijn er plaatsen in Amsterdam waar ik mijn gebruikte trouwjurk kan kopen?
  • Wat is de beste manier om mijn trouwjurk te verkopen?
  • Hoeveel bedragen de kosten voor het online verkopen van een trouwjurk?
  • Hoe verzend ik mijn trouwjurk?
  • Is het veilig om een trouwjurk online te verkopen?

We begrijpen dat het verkopen van je trouwjurk in Amsterdam wat vragen met zich meebrengt.

Trouwjurk verkopen in Amsterdam

Verkoop trouwjurk lokaal in Amsterdam

Het is mogelijk om je trouwjurk lokaal in Amsterdam te verkopen, maar bruidswinkels hebben een veel kleiner publiek dan een bruidsplatform, zoals Vindress. Omdat het kopen van een trouwjurk voor de meeste mensen een once in a lifetime activiteit is, zijn ze bereid een langere afstand te rijden om een trouwjurk van de verkoper te kopen. Dit resulteert in meer potentiële kopers.

De meeste bruidswinkels hanteren een percentage van 30-50% van de verkoopprijs, wat het vrij duur maakt. Verkopen op een platform voor trouwjurken is meestal goedkoper omdat ze een vaste prijs hebben van 20 tot 50 euro.

De beste manier om je trouwjurk te verkopen is via een platform als Vindress omdat de bezoekers erg relevant zijn. Ze zijn actief op zoek naar tweedehands of goedkopere trouwjurken, dus zijn ze op Vindress aan het goede adres.

Hoe verzend ik mijn trouwjurk naar een koper in Amsterdam?

Gefeliciteerd! Je hebt je trouwjurk verkocht! Nu is het tijd om de koper te ontmoeten. Ons advies is om altijd een persoonlijke afspraak te maken op een locatie naar keuze. Vindress werkt samen met lokale bruidswinkels om Dress Dates te organiseren. Dit is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen en de trouwjurk te passen. U kunt de bruidswinkel optioneel vragen om wijzigingen aan de jurk aan te brengen. En zoek leuke extra bruidsaccessoires.

Is het veilig om mijn trouwjurk online te verkopen?

De grootste zorg van verkopers en shoppers is om opgelicht te worden. Daarom adviseren wij om elkaar op een veilige plek in het echt te ontmoeten om de trouwjurk te passen en de verkoper te betalen.

Als je klaar bent om je trouwjurk te verkopen aan shoppers uit Amsterdam, kun je hier beginnen met verkopen!